De Klassieke Baronessen zijn het levend bewijs van overheersende weldaad waarbij een scala van tres chique en etiquette de boventoon voeren. Deze decadente dames van adellijk komaf weten de vertaalslag te maken van een statig verleden naar een uitbundig heden. Ze zetten het hof op stelten en verzorgen een fameus onthaal van pracht en praal.
Als vrouwen des huizes luiden zij uit volle borst en zorgvuldig gestemd niet alleen de sfeervolle avond in, maar kondigen zij ook graag sprekers af en aan. Dezer wijze brengen zij ook de culinaire gang van zaken smaakvol onder de aandacht.
Gaat U vanavond de uitdaging aan en loopt het uit op een ontmoeting? Doorstaat u de Vip-behandeling? Grijpt u uw kansen tijdens het dansen en sjansen, of blijft het puur bij gekonkel om de etiquette in een diner privé? Eén ding is zeker, U heeft veel lol tijdens het spelen van de hoofdrol! Ook wordt Uw act de presens vakkundig beoordeeld in de danssalon tijdens het zang intermezzo dat door hen hoogst persoonlijk ten gehore wordt gebracht. Geef de Baronessen van de Delicatessen ruim baan, want geef toe; zij zijn waarlijk encroyable!