De Kristal Baronessen maken van uw samenzijn een chic en stijlvol gebeuren. Zij creëren een verhelderende sfeer en zijn het stralend middelpunt van uw evenement. Gehuld in extravagante kostuums van wit en ijstonen, weten zij hun omgeving te imponeren en diffuus te verlichten." Deze diva's van de lounge leiden alles in goede banen. Een contact met deze statige triniteit is een onvergetelijke ontmoeting.
Zoals u van de Drie Baronessen van de Delicatessen gewend bent, zijn ook de Kristal Baronessen uitzonderlijk in het ontvangen, begeleiden en animeren van uw gasten. Hun expertise op het gebied van het openen van officiële gelegenheden, buffetten en het verzorgen van aan- en afkondigingen kristalliseren al deze aandachtsmomenten helder uit.
Tot hun specialiteit behoren maatwerk op het gebied van een lied op maat dat uw event zeer persoonlijk maakt. De etiquette acties tijdens het diner waarin de tafelmanieren ludiek aan de tand worden gesteld. En niet te vergeten, het interactieve zang en dans intermezzo waarin uw gasten worden uitgedaagd