Deze drie schitterend uitgedoste Oriëntaalse dames verwelkomen uw gasten met de bekende oosterse gastvrijheid. Zij voelen zich thuis in mysterieuze fantasieën van 1001 nacht en sfeervolle Bollywood festijnen. Geniet van de waterpijp, oosterse lekkernijen, ontspannende handmassage en henna tattoos. Een ontmoeting met deze Oriëntaalse dames maakt van uw bijzondere avond een warme blijvende herinnering

Gedurende de avond kunt u uw handen laten opfrissen en parfumeren en uw aura laten reinigen met wierook. Onder geconcentreerde aandacht ontvangt u een ontspannende handmassage of henna tattoo die u energie laat stromen en uw eigen bron van creativiteit zal stimuleren. Een ontmoeting met deze Oriëntaalse dames maakt van uw bijzondere avond een warme blijvende herinnering.

De Drie Baronessen kunnen voor kleine gezelschappen tot ca. 100 personen tevens een aanvullende programma verzorgen met verschillende zang- en animatie-acts. Tevens is het mogelijk om een lied op maat te maken of de acts aan te passen aan een speciale gelegenheid.