De Tafeltjes act kan in al onze kostuum stijlen worden aangeboden op grote evenementen. De Baronessen zijn op vier momenten op het feest aanwezig.

Klassiek
Diner Prive
Op gepaste wijze bieden zij de algehele of persoonlijk aandacht van uw product op een presenteerblaadje aan. Zij verwelkomen uw gasten hoogst persoonlijk en maken hen wegwijs in de verwarmende kunst van etiketten en adellijk samen zijn. Ze zijn het levende bewijs van waar het blauw bloed gaan kan, en weten dit sfeervol uit te spelen. Noblesse Oblige! Bij deze tafeltjesact worden hapjes in een culinair onderonsje of een diner privé uitgedragen. Uw gasten worden op een stijlvolle en ludieke wijze verwend en uw product word desgelijks onder de aandacht gebracht.

Soesjesbar
Bij de soesjesbar krijgen de gasten de etiquette van oud leer toegepast, dit slagroom toetje zal in eerste instantie worden gedipt in het goud van chocola waarna het afpoederen als zijnde uw eigen weelderige haardos zal plaats vinden.

Future
Petit Fours Kabinet
De Future Baronessen verschijnen met hun kabinetten op het feest en nodigen de gasten persoonlijk uit om hun aangeboden petit four en zichzelf te laten up pimpen.

Culinair Kabinet
Op gepaste wijze bieden zij de algehele of persoonlijk aandacht van uw product op een presenteerblaadje aan. Zij verwelkomen uw gasten hoogst persoonlijk en maken hen wegwijs in de eigentijdse keuken van ongekende kwaliteit. Bij deze tafeltjesact worden hapjes in een persoonlijk kabinet aan gepresenteerd. Uw gasten worden op stijlvolle wijze geïnformeerd en geïnstrueerd betreffende de eigentijdse tafelmanieren.


Kristal
Culinair Onderonsjes
Op gepaste wijze maken deze diva’s uw samenzijn tot een chic en stijlvol gebeuren. Zij creëren een verhelderende sfeer en zijn het stralend middelpunt van uw evenement. Ze bieden de algehele of persoonlijk aandacht van uw eigen product op een presenteerblaadje aan. Zij verwelkomen uw gasten hoogst persoonlijk en leiden alles in goede banen. Bij deze tafeltjesact worden hapjes in een culinair onderonsje of een diner privé uitgedragen. Uw gasten worden op een stijlvolle en ludieke wijze verwend en uw product word desgelijks onder de aandacht gebracht.

Soesjesbar
Deze frozen beauty’s laten uw gasten direct ontdooien en genieten van culinaire lekkernijen die tijdens de soesjesbar onder de aandacht worden gebracht. Als toegift zal het slagroom toefje op het toetje triomferen.