Adelijk onthaal in pracht en praal.

Kom op audiëntie tijdens een avondje decadentie bij De Drie Baronessen van de Delicatessen. Deze vrijgezellige dames van adellijk komaf nodigen u graag vanuit een statig verleden een kijkje te nemen in het heden. Uit volle borst en zorgvuldig gestemd luiden zij niet alleen deze sfeervolle avond in, maar kondigen zij ook 3 stemmig a capella sprekers af en aan en brengen de culinaire gangen smaakvol onder de aandacht.

Gedrieën delen deze “vrouwen des huizes” één gemeenschappelijk doel.
Wie is de ideale Baron?
Met hun innemende verschijning van opgedost pracht en praal worden alle charmes ingezet deze heer vanavond te strikken.Uit hun opvallend gedrag en uitzonderlijk karakter blijken zij de kunst een ieder zorgvuldig om de tuin te leiden verstaan. Met behulp van een calculator weet Decolete du Chanel no.6 zich berekenend staande te houden. Ze reikt een ieder haar zorgvuldig gemanicuurde hand aan waarop U als groot kapitalist een hitsige snor drukt.
De naïef en sensueel heupwiegende Amoralia van Hengstenheuvel tot Hemelsdal tuit haar vurig rood gestifte lippen en knipoogt met glitterende nepwimpers uitdagend ins Blaue hinein. Met een geslepen verontschuldiging, geraffineerde en groteske gebaren weet spreekstal meesteres Monalisa deo’s du Croy iedere schaamteloze scène jeu te geven.

Gaat U vanavond de uitdaging aan en doorstaat u de Vip-behandeling? Wordt het dansen of sjansen, of blijft het puur bij gekonkel om het etiquette in een diner privé?
Eén ding is zeker, U heeft veel lol tijdens het spelen van iedere hoofdrol? Ook wordt er op U gedragspatronen gelet tijdens het zang intermezzo dat De Drie Baronessen van de Delicatessen hoogst persoonlijk ten geheure wordt gebracht.

Al met al, maakt U zich vooral niet ongerust. Een toekomst als baron is voor u toch te hoog gegrepen.

Wilt u deze avond laten ontaarden in een schaamteloos feestgedruis dan brengen de Baronessen graag Mozart de Baron van de Platensalon voor U mee, om hem tot in de late uurtjes te laten door draaien.