De Kerst Baronessen zijn de aangewezen persoonlijkheden om uw Kerst Event op te luisteren. Ze maken van uw kerst bijeenkomst of diner een vrolijk en warm samen zijn. Kerstklokjes klinken luid en kerstdecoraties komen tot leven. Uw gasten worden uitgenodigd uit volle borst mee te zingen, samen te klinken en voldaan de beste wensen tot elkaar uit te spreken.Kerst is hiermee niet alleen een decoratief gegeven, de Kerst Baronessen brengen kerst tot leven.

Ontvangst:
Bij ontvangst van de gasten worden de kerstliederen meer stemmig ingezet door de gastvrouwen van de avond.

Rode Draad:
De Kerst Baronessen kondigen alle activiteiten van de avond aan middels meerstemmig gezang en gesproken presentaties. Alle losse elementen van een partij worden tot een strak kerstgeheel aan elkaar verbonden. Dit kan onder andere bestaan uit: openingsact, welkomstlied, aankondiging gezongen of gesproken van sprekers en gerechten, assisteren bij presentaties en een afscheidslied.

Animaties:
Enkele van uw gasten worden onderscheiden en ontvangen een wenskaart, waarop de ultieme kerstwens aan een medefeestganger kan worden uitgeschreven. De Baronessen zullen later op de avond deze post tot de orde roepen en aan de ontvanger feestelijk presenteren.
Zingend en wel schrijden de Kerst Baronessen van tafel naar tafel om daar luid en duidelijk samen met de gasten kerstliederen ten gehore te brengen onder begeleiding van hun eigenzinnig mannenkoor. Ook bestaat de kans dat ze op zoek gaan naar de echte kerstman die daarbij een uitgebreid doopritueel zal ondergaan. Als culinaire afsluiter van deze avond gaan we sneeuwbal werpen.

De Kerst Baronessen kunnen geboekt worden in een kostuum van rood, wit of zilver.

Repertoire a capella:
Luidt klokjes klingelingeling Jingle bells White Christmas
Rudolph the red nosed reindeer
Last Christmas It's gonna be a cold Christmas Walking in a winter wonderland t's the most wonderful time of the year Happy Xmas White Christmas
Ding dong merrily
Slee bells ring
Mary’s boy child