Bijles van de Barones

De Drie Baronessen van de Delicatessen brengen U in de gelegenheid een kijkje te nemen achter de schermen van het hof. Zij weten u treffend de geheimen van het adellijk bestaan en de elite etiquette in het bijzonder, prijs te geven.
Volg de lessen van de Baronessen en u zult zich wanen in het decadente bestaan van a real royalty. Kom in de leer van het grote genieten aan het hof van de adel waar men heel goed wist overtollige tijd zinvol te benutten men was niet bekend met een tikkende tijdklok, radio, tv of elke andere vorm van andere invulling. Het leven bestond naast de eerste levensbehoefte hoofdzakelijk uit de kunst van het verleiden tijdens dansen en sjansen, de kunst van het portret schilderen in teken van het nageslacht, en ook me de zangkunst lied men van zich horen en weerklonk het gegalm van gemengde koren.
De bijlessen van de baronessen zijn een bijzondere invulling van Uw teambuildings event.

De workshops bestaan uit de volgende aktiviteiten;

Roep de Monalisa tot leven; samen pret om het Portret. Schilderen op een groot doek begeleid door Monalisa deo’s du Croy.
Zangles van de Barones; Samen A-capella zingen. Afstemmen uit volle borst onder leiding van Decolete du Chanel no. 6
Hoffelijkheid in beweging; De etiquette van dansen en sjansen. Hoffelijksheidsbetoon en begroetingsvormen samen met Amoralia van Hengstenheuvel tot Hemelsdal.